info@vangoud.nl
026 - 443 50 20
info@vangoud.nl | 026 - 443 50 20
Overheid

Els Harbers

Advocaat

Els Harbers (1965) studeert in 1989 af in Nijmegen en werkt daarna eerst een aantal jaren op de juridische afdeling van een landbouworganisatie. In 1994 maakt ze de overstap naar de advocatuur, waar ze zich specialiseert in het bestuursrecht en het vastgoedrecht. Tot 2011 is ze verbonden aan CMS Derks Star Busmann in Arnhem, daarna werkt ze bij Hekkelman Advocaten in Nijmegen. In augustus 2017 sluit ze zich aan bij Vangoud Advocaten.
Haar praktijk heeft zich altijd in het vastgoed bewogen, met de laatste jaren een accent op het landelijk gebied. Els is onder meer gespecialiseerd in het pachtrecht. Haar cliënten zijn grondbezitters en grondgebruikers, waaronder begrepen landgoedeigenaren, overheden, projectontwikkelaars en agrarische ondernemers. In het vakblad Boerderij wordt zij genoemd als één van Nederlands agrarische topadvocaten.

Els is voorzitter van de redactie van het Tijdschrift Agrarisch Recht en bestuurslid van de Vereniging Agrarisch Recht. Ze treedt regelmatig op als gastdocente. Els heeft zowel een adviespraktijk als een procespraktijk. Ze is een gedreven vakvrouw, die een voorkeur heeft voor snelle en praktische oplossingen. Als het echter nodig is, schuwt zij een procedure zeker niet.

Els Harbers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlands orde van advocaten de volgende hoofd - en sub (rechtsgebieden) geregistreerd:
- Agrarisch recht
- Vastgoedrecht

Vastgoed