info@vangoud.nl
026 - 443 50 20
info@vangoud.nl | 026 - 443 50 20
Overheid

Martine Stokdijk

Advocaat

Na haar studie in Nijmegen, begint Martine Stokdijk (1977) haar loopbaan als advocaat in 2001 bij de sectie Vastgoed van een Arnhems advocatenkantoor. Zij specialiseert zich in verschillende aspecten van het onroerend goedrecht en in het procesrecht. In 2007 rondt zij met goed gevolg de Grotius specialisatieopleiding Onroerend Goed af. Martine is stevig geworteld in de regio, maar mede door haar specifieke kennis van juridische kwesties die spelen binnen de recreatiebranche, strekt haar werkgebied zich uit van Zuid-Limburg tot Terschelling. 
In 2014 maakt Martine de overstap naar Vangoud. Martine rekent ondernemers, ontwikkelaars, overheden en particulieren tot haar cliënten. Zij begeleidt hen bij vastgoedtransacties (zowel koop als huur), maar adviseert ook over zakelijke rechten als erfdienstbaarheden. Martine zoekt graag naar een praktische oplossing in geschillen, maar deinst als het moet niet terug voor een stevige procedure.

Martine Stokdijk heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlands orde van advocaten de volgende hoofd - en sub (rechtsgebieden) geregistreerd:
- Huurrecht
- Vastgoedrecht

Vastgoed