info@vangoud.nl
026 - 443 50 20
info@vangoud.nl | 026 - 443 50 20
Overheid

Coen Geerdes

Advocaat

Coen Geerdes (1983) studeerde aan de Universteit Leiden, University of British Columbia (Canada) en de Universiteit van Amsterdam. Hij behaalde eerst zijn doctoraal politicologie om vervolgens zijn rechtenstudie af te ronden. In 2018 rondt Coen de Grotius specialisatieopleiding Omgevingsrecht af (cum laude). Tijdens zijn rechtenstudie werkt Coen bij advies- en ingenieursbureau DHV. In 2011 wordt Coen beëdigd tot advocaat en gaat hij in Amsterdam werken in de omgevingsrechtpraktijk van Lexence advocaten & notarissen. Na zijn verhuizing naar het mooie oosten van het land werkt Coen nog een periode in de omgevingsrechtpraktijk van het Nijmeegse kantoor Poelmann van den Broek Advocaten en is hij Legal Cousel (omgevingsrecht) bij de landelijke netbeheerder TenneT. In 2019 sluit hij zich aan bij VanGoud Advocaten. Bij VanGoud adviseert en procedeert hij in omgevingsrechtelijk zaken voor projectontwikkelaars, beleggers, retailers en bij gelegenheid ook particulieren. Het in het belang van zijn cliënten tijdig en effectief beïnvloeden van ruimtelijke besluitvorming heeft daarbij zijn bijzondere interesse.    

In zijn vrije tijd gaat Coen graag aan de slag met uitdagende klus- en bouwprojecten in en rond zijn huis en houdt hij zich bezig met de lokale politiek in zijn woonplaats Renkum.

Coen Geerdes heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlands orde van advocaten de volgende hoofd - en sub (rechtsgebieden) geregistreerd:
- Bestuursrecht
  Bestuursprocesrecht, Europees recht, Handhavingsrecht

- Omgevingsrecht
  Milieurecht, Natuurbeschermingsrecht, Ruimtelijk Bestuursrecht

Vastgoed